Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Shiiiieeet....

Ανεργία, φόβος, ανασφάλεια!!! Είναι κάποιες λέξεις που εκφράζουν το 99% του πλυθησμού αυτής της ταλαιπωρημένης χώρας! Στο 1% συγκαταλέγω πολιτικούς και επιχειρηματίες! Σκεφτείτε το λίγο, δε νιώθεις αρκέτα ηλίθιος όταν οι λίγοι με τα λεφτά τους και τη δύναμη που προσφέρουν ελεγχουν τη τύχη σου; Σε συνδυασμό πάντα με το γεγονός οτι ΕΣΥ τους έδωσες, απλόχερα και όχι απαραίτητα ιδιοτελώς, όλη αυτή τη δύναμη!
Πέρασε η θητεία, η ψυχολογία μου-μας είναι υπό το μηδέν, αλλά το στενόχωρο είναι ότι έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο αναλγησίας-αναισθησίας που μας βαράνε και δε μας πειράζει, δε πονάμε άλλο είμαστε ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟΙ!!! Έλεος! Φτάνει ρε παιδιά, πρέπει να ξεσηκωθούμε!
Έβλεπα χθες Βουλή (καλή μαζόχα είμαι κι εγώ) και μου 'ρχόταν να ξεκινήσω τις σφαλιάρες (βλ. Βέγγος στο ριπητ, http://www.youtube.com/watch?v=DljxDY2PLhw)!!! Είναι όλοι τους απαράδεκτοι, το λιγότερο! Δεν υπάρχουν δικαιολογίες πλέον! Να πάνε από 'κει που 'ρθαν!Οργή και μίσος, αλλά στοχευμένα, σ'αυτούς που πραγματικά φταίνε και δεν εννοώ μόνο τους πολιτικούς, είναι και οι γονείς μας υπέυθυνοι, αλλά δε πρόκειται να το καταλάβουν!Έστω και τώρα που είναι αργά (νομίζω;) μπορούν να ανατρέψουμε ΜΑΖΙ τη κατάσταση!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Third, their flexibility will accelerate your work out noticeably.


Review my website :: best adjustable dumbbells

Ανώνυμος είπε...

This can be primarily good for merchandise that happen
to be high priced to move or to demonstrate.

Look into my web-site - http://www.getfitnstrong.com/bowflex-dumbbells/3-reasons-bowflex-selecttech-552-dumbbells/

Ανώνυμος είπε...

For individuals to gain mass, they really need to enhance
the weights they use, from one stage to one
more.

Here is my web blog ... Continued