Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

R.I.P HEATH, JOKER LIVES !!!





Μόλις έμαθα οτι ο Heath Ledger πέθανε, μπορώ να πω οτι αγχώθηκα λίγο! Πιο πολύ για το αν θα βγει το The Dark Knight τελικά και ευτυχώς θα βγει στις 18 Ιουλίου. Από μία άποψη θα κάνει καλό στη ταινία ο θάνατος του και θα χαρακτηριστεί πιθανόν cult (με τα συν και πλην που περιέχει ο όρος). Καλύτερα όμως να πω λίγα λόγια για τη ταινία.




Είναι το δεύτερο Batman από τον C. Nolan σαν συνέχεια του Batman Begins, μόνο που θα είναι το πρώτο που δε θα έχει τη λέξη Batman στο τίτλο. ο ¨κακός¨ θα είναι ο Joker, γνωστός σε όλους τους fan, χωρίς όμως να τον συγκρίνουμε με εκείνον του Jack Nicolson, αφού ο Burton έχει μια παραμυθένια άποψη (σε όλες του τις ταινίες), ενώ ο Nolan βγάζει κατι το ρεαλιστικό. Η ιστορία είναι λιγο πολύ γνωστή. Επίσης θα εμφανιστεί και ο χαρακτήρας του Harvey Dent στο πρόσωπο του Aaron Eckhart, το οποίο προμηνύει την επόμενη συνέχεια της Dark Saga με τον Two-Face!!!!






Κάποια τελευταία λόγια... Ο Nolan έχει αποδείξει οτι είναι ικανός σκηνοθέτης, από την έκπληξη που είχε προκαλέσει το Mementο. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον Christian Bale και τον Michael Caine, για το Batman Begins και ακολούθησε το φοβερό The Prestige όπου εμφανίζονται και εκει σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Έτσι όπως πολλοί σκηνοθέτες, σεναριογράφοι κτλ επιλέγουν ηθοποιούς και συνεργάζονται συνεχώς και ο Nolan χρησιμοποιεί αυτή ακριβώς τη συνταγή, προς καλό δικό του αλλά και με εκπληκτικά αποτελέσματα για μας τους θεατές. Αναμένουμε......








2 σχόλια:

πετρούλα είπε...

Αχ θα περιμένω εναγωνίως....αλλά δεν καταλαβα ο μακαρίτης ποιον θα παίζει...μπερδευτηκα με τα ονοματα

BioLogos είπε...

Ντροπή σου...εσύ καιγόσουν αν θα βγει το Μπάτμαν...

Ντροπή!

Άϊρον Μαν ρουλζ