Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2007

Άντε και καλό μας μήνα !!!

Και να που μπήκε Οκτώβρης (ή Οκτώ[μ]βρης για πολλούς). Άλλοι ξεκινάν τις δουλείες τους, απο διακοπές Σεπτεμβρίου, άλλοι δε σταμάτησαν καθόλου (αφου δεν τους επιτρέπονται διακοπές) και άλλοι που τα ξύνουν, συνειδητοποιούν οτι πρέπει να δουλέψουν επιτέλους σ'αυτή τη ζωή και να προσφέρουν κατι στους εαυτούς τους και τους άλλους που ανήκουν στις 2 πρώτες κατηγορίες, συνήθως....
Κάθε χρόνο αναρωτιόμαστε ΠΩΣ θα περάσει και τούτη η χρονιά και αν θα τα καταφέρουμε και ΠΩΣ θα τα βγάλουμε πέρα (ειδικά τώρα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης). Μπορεί να μη διαβάζω πολλά, μα πάντα τα άσχημα νέα μαθαίνονται. Πρώτο και καλύτερο είναι το καταπληκτικό μέτρο με το φόρο στο πετρέλαιο, τον οποίο θα πρέπει να πληρώνουμε οι ίδιοι, μιας και οι "κάλοι" βενζινοπώλεςτι γλύτωσαν για ακόμα μία φορά και θα μπορούν να κλέβουν ανενόχλητοι και επιπλέον θα δημιούργηθεί καινούρια κάστα κλεφτών, από απλούς πολίτες ως τους αξιαγάπητους διαχειριστές των πολυκατοικιών (τιμολόγια, αποδείξεις κτλ). Σε δεύτερη φάση, έτσι όπως μου έρχεται στο μυαλό, έιναι το γεγονός των Πανεπιστημίων και το πόσο εύκολο ήταν να ξεχάσουμε το νόμο-πλαίσιο, τη Μαριέττα και όλα τα καλά παιδιά. Ο νόμος θα περάσει και αν για κάποιο λόγο αρχίσουν ξανά καταλήψεις, πορείες δε θα τους πειράξει διόλου, ξέρουν με ποιο τπόπο θα αντιμετωπίσουν τη κατάσταση και κλασικά θα μπούν στη μέση τα ΜΜΕ, ο τύπος, τα ΔΑΠιτάκια και το όλο σκηνικό θα στρεβλώθει, για αρχή θα κουκουλωθεί μετά, ο κόσμος θα ξεχάσει και θα 'μαστε ευτυχισμένοι, χαρούμενοι σα να μη συνέβει τίποτε και ποτέ!!! Ας μην είμαστε όμως και απαισιόδοξοι, υπάρχουν πολλά πραγματα τη ζωή που αξίζουν περισσότερο από το να καθόμαστε να ασχολούμαστε με τους μλκς τις πολιτικής και χρειάζεται να τα διατηρήσουμε (για να μη τα χάσουμε και αυτά), να τα χαρούμε και να είμαστε ευγνώμονες που τα κρατάμε ψηλά (αμπελο-φιλοσοφία της ημέρας). Αυτά τα ολίγα αν και δεν ήταν πολύ διαφωτιστικά, έτσι για τον ερχομό του μήνα, χεχε!!!!

9 σχόλια:

BioLogos είπε...

Tώρα Φώτη μου η στιγμή θα ήταν κατάλληλη για τσιπουράκι στο 1 άνευ μεζέ και ασταμάτητη αμπελοφιλοσοφία με τον "Σκοτεινό" ως το πρωί.

Δε βαριέσαι.Καλό μήνα και θετική ενέργεια αδερφέ μου.

πετρούλα είπε...

και γιατι ανευ μεζε;

BioLogos είπε...

To άνευ μεζέ είναι ο κώδικας της φοιτητικής μας μπακουριάς εκείνο τον παλιό καλό καιρό.
Τώρα που τα κονομήσαμε (!!!) παίρνουμε τρεις μεζέδες ανα καραφάκι.

Ανώνυμος είπε...

@Αχ biologos, εκεί που ξέρεις πως να με φτιάχνεις με ρίχνεις ταυτόχρονα, αλλά πάντα ήμασταν χαοτική παρέα, χαχαχα!!!! Ο "Σκοτεινός" ήρθε τώρα για λίγο και "ξέρεις, καταλαβαίνεις"!!!!
@πετρούλα, η πρώτη γύρα είναι με μεζέ, αλλά μετά.... γ΄νεται το μακελειό, χεχε!!!

BioLogos είπε...

"πάντα ήμασταν χαοτική παρέα"

Διόρθωση φίλε μου.Παρόλα τα εκατοντάδες χιλιόμετρα είμαστε.

Φιλιά στον "Σκοτεινό" αν και υποψιάζομαι που είστε και τί κάνετε...

Έτσι για την ίντριγκα.

πετρούλα είπε...

ευχαριστω γα την αμεση ανταποκριση!

Ανώνυμος είπε...

Biologos, εσείς ήσασταν πάντα μπακούρια, αλλά τι να λέει;(μπουχαχα)
Εγω έμπαινα μέσα στο τσιπουράδικο κ με χαιρετούσαν όλα τα γκομενάκια,lol (πάντα ήμουν ψώνιο!!!!)

Ανώνυμος είπε...

Βασικά είμαι net αλλά για πολύ λίγο. Σαφώς και είμαστε, το ανέφερα με τη διαχρονική αξία....
@πετρούλα θα μαστε εδώ με το βιολόγο για άμεσα μαθήματα πιώματος, σε προπτυχιακό επίπεδο και master στο τσίπουρο, χαχεχαχε!!!!

BioLogos είπε...

Πετρούλα στην υπηρεσία σου.

Φώτη άσε τη λογοδοιάρροια και δώσε λεπτομέρειες για τη γεωγραφική τοποθέτηση του "Σκοτεινού", τη στιγμή που μιλάμε καθώς αυτό το μπλογκ απόψε είναι ο μόνος δίαυλος.