Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2007

Μετά την επόμενη μέρα...

Ξυπνόντας τη Δευτέρα μεσημέρι, διαπίστωσα οτι δεν είχε αλλάξει τίποτα στη χώρα, έκανα ακριβώς τα ίδια πράγματα, όπως όλος ο κόσμος που έβλεπα να τρέχει από και προς το σπίτι του, από τη δουλεία ή από το μεσημεριανό καφέ. Το μόνο σίγουρο είναι οτι δε θα αλλάξουν πολλά πράγματα, τώρα, αλλά μετά. Εκείνο το "μετά" που δε θα καταλάβουμε πότε θα είναι και θα μας έρθουν "ουρανοκατέβατες" ρυθμίσεις, νόμοι, αναθεωρήσεις και οτι είναι πλέον στο καθημερινό μας πρόγραμμα. Θα αρχίσουμε ξανά να αντιδρούμε, με πορείες, καταλήψεις, διαδηλώσεις και ότι έχει απομείνει για να παλέψουμε ενάντια σε μια κυβέρνηση που σε τελική ανάλυση εμείς, ο λαός, ψηφίσαμε για να μας κάνει κουμάντο. Στη πραγματικότητα είμαστε S&M, δεν εξηγείται αλλιώς. Αφού γουστάρουμε και φτάνουμε στο σημείο να ψηφίζουμε (ξανά) άτομα, όπως τον Τσιτουρίδη και να λέμε και ευχαριστώ! Είμαστε ηλίθιοι!!! Δεν υπάρχει κατι άλλο. Μετά από μια οικολογική καταστροφή, ειμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι και ψηφίζουμε άνετα, χωρίς κανένα πρόβλημα και ενδοιασμό! Ε, ας περιμένουμε καμιά πυρηνική από τους φίλους μας τους Αμερικάνους (ή οποιοδήποτε άλλο κολλήτο) και μετά να πάμε διακοπές!(Αφού βέβαια τους ευχαριστήσουμε για το ωραίο σεληνιακό τοπίο που θα μας χαρίσουν). Τσάμπα πράμα!!! Μετά θα γίνουμε επίσημα Αμερικάνοι πολίτες και θα ψηφίζουμε Bush, έτσι για να βγάλουμε καλύτερα γούστα.... όχι σαν τους δικούς μας που ψωμολυσάνε, οι κακόμοιροι.... Όπως έχει πει και ο Πανούσης, "είναι κωλοδουλειά, για αυτό και βάλαμε αυτούς να κυβερνάνε".

3 σχόλια:

BioLogos είπε...

Aς είναι καλά ο ψηφοθηρικός εκλογικός νόμος που επιτρέπει σε μειοψηφίες να εκλέγουν κυβερνήσεις και να θάβεται η φωνή της αντίδρασης μέσω της αποχής.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις ένα (μπορει και 2) δίκιο. βέβαια το ~80% δεν είναι μειοψηφία, αν και η αποχή ήταν κοντά στο 25-30%. σαν να λέμε Το 80% του 75%, χεχε καλό ε; Τεσπα τα λέμε,ρε φίλε.....

πετρούλα είπε...

α οχι! οσο βλακες και να είμαστε το Bush δε θα τον εκλεγαμε ποτε! (καλά μεγαλη μπουκια φάε, μεγάλο λόγο μη λες)